Loading

Obilazni put bb, 15000 Šabac, Republika Srbija

066 6 31 31 32

info@tpholliday.com

Ponedeljak- Petak: 08:30 - 16:30 | Subota: 08:00 - 16:00 | Nedelja: zatvoreno

Ponedeljak-Petak 08:30-16:30 | Subota 08:00-16:00
Pozovite nas 066 6 31 31 32
Obilazni put bb, 15000 Šabac, Republika Srbija

Registracija vozila Šabac

Registracija vozila Šabac

Registracija vozila Šabac

Registracija vozila Šabac vam omogućava da čitav posao obavite u jednom danu, na jednom mestu! Brzo, lako i povoljno!

Kao što znate, registracija vozila je zakonom propisana obaveza. Možda vlasnici nisu baš naročito srećni kada dođe dan da se ovaj posao obavi (zbog finansijskog izdatka) – ali imajte na umu jednu stvar. Vaša bezbednost nema cenu. Adekvatan tehnički pregled vozila služi da pregleda vaš auto.

Kako bi vaše zdravlje bilo dobro, morate redovno ići kod doktora. Isto važi i za vozila. Redovan tehnički pregled i registracija će osigurati da uvek znate da li je vaše vozilo u redu. Ako nije – šta je to što pravi problem. I tu nema neke naročite filozofije.

Registracija vozila Šabac – Sve usluge registracije vozila na jednom mestu!

TP Holliday Šabac obavlja sve vrste usluga vezane za registraciju vozila.

Na primer, ukoliko vam je potrebna Prva registracija – možete je obaviti kod nas. Vaše je da pripremite svu neophodnu dokumentaciju, a naše je sve ostalo.

Ova usluga podrazumeva registraciju:

  • Novog vozila uvezenog iz druge države;
  • Motornog vozila koje je korišćeno u inostranstvu i koje je uvezeno iz inostranstva;
  • Novog vozila koje je proizvedeno na teritoriji Republike Srbije.

Nakon što uradimo prvu registraciju vozila, vi kao vlasnik vozila dobijate potpuno nove registarske tablice, saobraćajnu dozvolu, kao i odgovarajuću registracionu nalepnicu.

TP Holliday vrši prvu registraciju vozila, bez obzira na prebivalište vlasnika vozila (za fizička lica), ili sedišta firme (ako radimo sa pravnim licima).

Registracija vozila Šabac

Kod nas takođe možete da obavite i produženje registracije vozila. Zahtev za produženje registracije vozila treba da preda vlasnik. Usluga se odnosi kako na fizička, tako i na pravna lica. Zahtev bi trebalo da sadrži odgovarajuće tehničke podatke o vozilu iz dokumentacije proizvođača ili priznatih kataloga za vozila. TP Holliday Šabac je ovlašćena organizacija za vršenje tehničkog pregleda, i stoga ima zakonsko pravo da overava tačnost ovih podataka.

Zahtev za produženje registracije vozila treba da se podnese u roku od 30 dana pre isteka važenja saobraćajne dozvole. Ukoliko se ne podnese u ovom roku, vozilo će biti izbrisano iz evidencije registrovanih vozila i registarske tablice će biti oduzete. Zato vodite računa o ovom aspektu i na vreme obezbedite svoj termin za registraciju vozila.

Izdavanje registracionih nalepnica na licu mesta – Bez odlaska u MUP!

TP Holliday takođe izdaje registracione nalepnice na licu mesta – kako za fizička, tako i za pravna lica – ali čak i za vozila kupljena na lizing. I sve to bez obzira na registraciono područje vlasnika.

Izdavanje registracione nalepnice se obavlja na licu mesta i potpuno je besplatno uz izvršen tehnički pregled i kupljenu polisu! TP Holliday Šabac je ovlašćen od strane MUP-a Republike Srbije za izdavanje registracionih nalepnica direktno na tehničkom pregledu.

Registraciona nalepnica se postavlja na motorno vozilo sa vetrobranskim staklom. Potrebno je dobro je pričvrstiti sa unutrašnje strane, na donjem desnom delu vetrobranskog stakla. Saobraćajna dozvola se smatra važećom isključivo kada je registraciona nalepnica postavljena na vozilu!

Pored ove usluge, kod nas možete obaviti i Prenos vlasništva i odjavu vozila. Kao što znate, ovo je obavezna stavka u slučaju kupovine ili prodaje vozila.

Najbolja registracija vozila Šabac – Obavite kompletan posao lakše i brže!

Želite da registrujete svoje vozilo bez odlaska u MUP?

Cenite brzinu i efikasnost? Finansijsku olakšicu?

Registracija vozila Šabac

Sve na jednom mestu,  u jednom danu – bez čekanja u redovima!

Registracija vozila Šabac će postati mesto u koje ćeto rado odlaziti.

Mislimo i na vaš kućni budžet – pa smo omogućili plaćanja na rate za zaposlene i penzionere. Prva rata i do mesec dana odloženo!

TP Holliday Šabac je mesto koje vam obezbeđuje sve ovo – ali i puno više od toga. Naše usluge su mnogobrojne – pa pogledajte šta smo vam sve obezbedili.

Postupak registracije vašeg vozila zaista može da protekne bez problema i stresa.

Obratite nam se, a naši zaposleni će vam ljubazno izaći u susret.

Imamo obostrani interes – a to je bezbednost saobraćaja u našem gradu – ali i van njega.

Rezervišite svoju registraciju još danas – i to online putem!

Admintpholliday

Leave a Comment

Your email address will not be published.*

Arhiva

februar 2023.
PUSČPSN
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728