Loading

Obilazni put bb, 15000 Šabac, Republika Srbija

066 6 31 31 32

info@tpholliday.com

Ponedeljak- Petak: 08:30 - 16:30 | Subota: 08:00 - 16:00 | Nedelja: zatvoreno

Ponedeljak-Petak 08:30-16:30 | Subota 08:00-16:00
Pozovite nas 066 6 31 31 32
Obilazni put bb, 15000 Šabac, Republika Srbija

AMSS – POMOĆ NA PUTU

TP Holliday, u saradnji sa Auto-moto savezom Srbije (AMSS) nudi Vam mogućnost kupovine članske kartice pomoći na putu AMSS ili produžetak važenja članskih kartica koje posedujete bez obzira na mesto njihovog prvobitnog izdavanja za teritoriju Srbije i Evrope.

Člansku karticu Auto-moto saveza Srbije možete da obezbedite u našim prostorijama bez obzira na to da li obavljate tehnički pregled ili registraciju vozila ili ne, za sve vrste vozila.

U slučaju potrebe pomoći na putu u zemlji i inostranstvu, dovoljno je samo  pozvati AMSS dežurni Operativni centar 1987,  i prepuste njima organizaciju besplatne pomoći na putu ili šlepovanje. 

AMSS

Pomoć na putu - Šta sve podrazumeva? 

TP Holliday, u saradnji sa AMSS-om, pruža pomoć na putu kada vozilo nije u voznom stanju. Odnosno, kada je vozilo nepodobno za nastavak vožnje. Postoje više vrsta pomoći na putu, u zavisnosti od vaših potreba i zahteva.
  • Šlepanje i transport vozila. Uz efikasnu uslugu šlepovanja, vaše vozilo će biti u najbržem roku prevezeno na najbližu adresu za servis, tehnički pregled, popravku, ispitvanje vozila.
  • Paljenje akumulatora. U slučaju da vam se na putu isprazni akumulator, biće vam dostavljen nov akumulator ili će postojeći biti pokrenut.
  • Dostava goriva. U slučaju da na putu ostanete bez goriva, a nije vam u blizini benzinska pumpa, biće vam pružena usluga pomoći na putu.
  • Pumpanje guma. Prema važećim zakonskim propisima u Srbiji, neophodno je da u vozilu imate rezervnu gumu. Međutim, u slučaju da nemate odgovarajući alat ili mehanizam za zamenu probušene ili ispumpane gume, biće vam pružena adekvatna pomoć na putu.
  • Bravarska usluga, odnosno usluga otključavanja vozila. Ukoliko je vaše vozilo u blokadi, profesionalci će vam pomoći da otključate vozilo.
  • Usluga vučenja vozila. U slučaju da ste zaglavljeni ili vam je kretanje sa vozilom na putu ograničeno, asistencija na putu podrazumeva i vučenje vozila uz upotrebu sajle i vinča/vitla.

Usluga pomoći na putu podrazumeva i popravke vozila u slučaju manjeg kvara, ali i prevoz vozača i putnika do zahtevane lokacije i čuvanje vozila.

Dodatne pogodnosti posedovanja članske kartice Auto-moto saveza Srbije

Postanite član i koristite brojne dodatne pogodnosti i popuste na preko stotinu mesta u zemlji i inostranstvu.  

POPUSTI U SRBIJI
U AMSS programu „Plati i uštedi
(servisi, hoteli, restorani i dr.) plaćanjem AMSS članskom karticom ostvarujete brojne popuste! Popusti su mogući i u nekim zdravstvenim institucijama.

POPUSTI U EVROPI
U programu „Show your Card“ na 28.000 prodajnih mesta i kod 600 AMSS partnera (hoteli, restorani, rent-a-car i dr.) našom članskom karticom ostvarujete i do 40% popusta! Popusti su mogući i u nekim zdravstvenim institucijama.

Za više informacija pozovite nas