Loading

Obilazni put bb, 15000 Šabac, Republika Srbija

066 6 31 31 32

info@tpholliday.com

Ponedeljak- Petak: 08:00 - 20:00 | Subota: 9 - 15 | Nedelja: zatvoreno

Monday-Saturday 7:00AM - 6:00PM
Pozovite nas 066 6 31 31 32
Obilazni put bb, 15000 Šabac, Republika Srbija

AMSS pomoć na putu

AMSS pomoc na putu

AMSS Pomoć na putu je posebna usluga Auto-moto saveza Srbije koja vam daje sigurnost u vožnji kako u našoj zemlji tako i u inostranstvu.

Svaki vlasnik automobila zna da redovno održavanje vozila pruža ne samo bezbednost u saobraćaju, već i da je osnova za njegov dug vek upotrebe. Međutim, kvar je ponekad nemoguće izbeći, bez obzira na redovno servisiranje. Obično se dešava u najgorem mogućem trenutku – dok žurite na poslovni sastanak ili se nalazite na putovanju u stranoj državi.

Ove nepredvidive situacije su ono čega se boji svaki vozač. Nažalost, mnogi su se susreli sa osećajem očaja, dok stojite pored pokvarenog automobila pokušavajući da pronađete najbolje rešenje. Da li pozvati prijatelja, pronaći najbližu, ali neproverenu šlep službu? Možda zaustaviti nepoznatog vozača na putu? Ovo su samo neke od opcija koje unose dodatnu nervozu. Da biste izbegli brigu zbog nemilog događaja najbolje je da potražite pomoć na putu Auto-moto saveza Srbije.

Šta predstavlja AMSS pomoć na putu?

Kupovinom usluge “AMSS pomoć na putu” dobijate specijalnu karticu Auto-moto saveza Srbije. Zavisno od izabranog paketa određen je iznos koji morate da platite, kao i povoljnosti u pogledu usluga. Članarina se plaća na godišnjem nivou, te morate da vodite računa o datumu isteka kako biste obnovili paket.

AMSS pomoc na putu

Imajte u vidu da usluga počinje da važi 6 dana od trenutka potpisivanja ugovora. Zato nemojte da čekate poslednji dan pred put da nabavite ovu opciju. Nećete moći da je odmah koristite ako vam bude potrebna.

Auto-moto savez Srbije vam stoji na raspologanju svih 24 časa, 365 dana u godini gde god da vas zadesi problem. lpak znajte da karticu možete da koristite samo vi kao vlasnik vozila.

Šta obuhvata AMSS pomoć na putu?

Šlepanje pokvarenog automobila je glavna AMSS pomoć na putu. Za samo pola sata do sat vremena od poziva doći će šlep služba Auto-moto saveza Srbije. Ukoliko vas je kvar zadesio u inostranstvu u pomoć stižu proverena šlep vozila partnera.

Osim šlepanja možete dobiti i popravku i servis automobila, te ćete u najkraćem mogućem roku nastaviti svoje putovanje. Ova povoljnost je posebno značajna za godišnje odmore. U slučaju da je kvar ozbiljniji budite bez brige uslugom je obuhvaćen i hotelski smeštaj.

Pomoć na putu ne odnosi se samo na kvarove. Ona podrazumeva dobijanje saveta za najbolju rutu kako biste izbegli gužve i radove na putevima. Zatim, pravne savete prilikom naplate štete od osiguravajućeg društva, informacije o najbližim graničnim prelazima, adresama agencija za tehnički pregled i niz drugih infomacija koje će vaš put učiniti prijatnim i sigurnim.

Gde kupiti karticu “pomoć na putu”?

TP Holliday je agencija sa višegodišnjim iskustvom u obavljanju tehničkog pregleda svih vrsta vozila, kao i kompletne procedure registracije koja podrazumeva i izdavanje registracione nalepnice i kupovinu obaveznog osiguranja.

AMSS pomoc na putu

U saradnji sa Auto-moto savezom Srbije vrši prodaju i produžetak članstva pomoći na putu, tako da ne morate da čekate u dugim redovima. Na jednom mestu možete da dobijete sve što vam je potrebno za bezbedno putovanje, uključujući i zeleni karton i putno zdravstveno osiguranje.

Leave a Comment

Your email address will not be published.*

TP Holliday, u saradnji sa Auto-moto savezom Srbije (AMSS) nudi Vam mogućnost kupovine članske kartice pomoći na putu AMSS ili produžetak važenja članskih kartica koje posedujete bez obzira na mesto njihovog prvobitnog izdavanja za teritoriju Srbije i Evrope.

Člansku karticu Auto-moto saveza Srbije možete da obezbedite u našim prostorijama bez obzira na to da li obavljate tehnički pregled ili registraciju vozila ili ne, za sve vrste vozila.

U slučaju potrebe pomoći na putu u zemlji i inostranstvu, dovoljno je samo  pozvati AMSS dežurni Operativni centar 1987,  i prepuste njima organizaciju besplatne pomoći na putu ili šlepovanje. 

AMSS

Pomoć na putu - Šta sve podrazumeva? 

TP Holliday, u saradnji sa AMSS-om, pruža pomoć na putu kada vozilo nije u voznom stanju. Odnosno, kada je vozilo nepodobno za nastavak vožnje. Postoje više vrsta pomoći na putu, u zavisnosti od vaših potreba i zahteva.
  • Šlepanje i transport vozila. Uz efikasnu uslugu šlepovanja, vaše vozilo će biti u najbržem roku prevezeno na najbližu adresu za servis, tehnički pregled, popravku, ispitvanje vozila.
  • Paljenje akumulatora. U slučaju da vam se na putu isprazni akumulator, biće vam dostavljen nov akumulator ili će postojeći biti pokrenut.
  • Dostava goriva. U slučaju da na putu ostanete bez goriva, a nije vam u blizini benzinska pumpa, biće vam pružena usluga pomoći na putu.
  • Pumpanje guma. Prema važećim zakonskim propisima u Srbiji, neophodno je da u vozilu imate rezervnu gumu. Međutim, u slučaju da nemate odgovarajući alat ili mehanizam za zamenu probušene ili ispumpane gume, biće vam pružena adekvatna pomoć na putu.
  • Bravarska usluga, odnosno usluga otključavanja vozila. Ukoliko je vaše vozilo u blokadi, profesionalci će vam pomoći da otključate vozilo.
  • Usluga vučenja vozila. U slučaju da ste zaglavljeni ili vam je kretanje sa vozilom na putu ograničeno, asistencija na putu podrazumeva i vučenje vozila uz upotrebu sajle i vinča/vitla.

Usluga pomoći na putu podrazumeva i popravke vozila u slučaju manjeg kvara, ali i prevoz vozača i putnika do zahtevane lokacije i čuvanje vozila.

Dodatne pogodnosti posedovanja članske kartice Auto-moto saveza Srbije

Postanite član i koristite brojne dodatne pogodnosti i popuste na preko stotinu mesta u zemlji i inostranstvu.  

POPUSTI U SRBIJI
U AMSS programu “Plati i uštedi
(servisi, hoteli, restorani i dr.) plaćanjem AMSS članskom karticom ostvarujete brojne popuste! Popusti su mogući i u nekim zdravstvenim institucijama.

POPUSTI U EVROPI
U programu “Show your Card” na 28.000 prodajnih mesta i kod 600 AMSS partnera (hoteli, restorani, rent-a-car i dr.) našom članskom karticom ostvarujete i do 40% popusta! Popusti su mogući i u nekim zdravstvenim institucijama.

Za više informacija pozovite nas